2 Aralık 2013 Pazartesi

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR ‘YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI’ ÖDÜLÜNÜ ALDI

 
               Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Mebus Haber Dergisi tarafından ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü verildi.  Ekonomi, Siyasi, Aktüel Haber Dergisi olan Mebus Haber Dergisi 10. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, okurların gönderdiği elektronik postalar, mektuplar ve yapılan anketlerin değerlendirilmesi sonucu, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’ Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e layık görüldü.
           Yılın başarılı devlet adamı, yılın başarılı milletvekilleri, yılın başarılı valileri, yılın başarılı belediye başkanları, siyasetçileri, işadamları, yılın başarılı basın mensuplarını seçen Mebus Haber Dergisi’nin önceki gün yapılan ödül töreni, Ankara Holiday’inn Otel’de gerçekleştirildi.  Mebus Hizmet Dergisi tarafından yapılan açıklamada; yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum arasında dayanışmayı ve uzlaşmayı gözetmeniz yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını geliştirmeniz, şeffaf ve açık yönetiminiz belediyecilikte gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınızdan dolayı “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildiniz denildi.
           Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Mebus Haber Dergisi tarafından ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülmesinin mutluluk verici ifade olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Akdemir, Zonguldak halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek, halkımız için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Aldığımız bu ödülde bunun göstergesidir” şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz