5 Aralık 2013 Perşembe

ZONGULDAK BELEDİYESİ VE TÜM BEL-SEN ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

              Zonguldak Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında Toplu İş Sözleşmesi’nin ilk görüşmeleri başladı. Toplantı, Belediye encümen odasında Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Zaman hızlı geçiyor. Bizler çalışanların haklarını, hukuklarını yasal boyutunda koruma anlamında da bir görev üstlendik. Her kurum başkanı ve lideri toplumun, huzuru ve mutluluğu için görev üstlenmektedirler.  Bizler kamusal alan olarak çalışanları da düşünmek zorundayız. Bugünden itibaren arkadaşlarımız bizlere dosyalarını sunacaklar. İnşallah hukuki bir sorun çıkmadan, özlük haklarını en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.
            Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi Erol Yılmaz ise; “Güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi geçen yıl belediye ile sözleşme yapmıştı. 31 Aralık 2013 tarihinde sona eriyor. Yeni bir dönemde, yeni bir sözleşme için komisyonumuzla bir aradayız. Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük şubesidir. Rize’den Zonguldak’a kadar bütün şubelerde üye bazında ve emeğe bakış açısı anlamında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışanlarımızın yasal çerçevede toplu sözleşme haklarının sürdürülebilmesi anlamında her zaman yanlarındayız ve bugün de buradayız. Geçen yıl Belediye Başkanımızın ve komisyon üyelerimizin göstermiş oldukları hassasiyetler bizim için çok önemlidir. Biz aynı hassasiyetlerin devam edeceğini umuyoruz.” şeklinde konuştu.
          Ardından Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Erol Yılmaz, Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi’nin 2014 yılına ait yeni dönem sözleşmesi ile ilgili maddi taleplerin yer aldığı dosyayı, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sundu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz