17 Eylül 2013 Salı

AĞRI DAĞINA ÇIKAN MADENCİYE TEŞEKKÜR

30 Ağustos Zafer Haftası Uluslararası 14. Ağrı Dağı tırmanışı etkinliği kapsamında, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ve maden işçisi adına 30 Ağustos 2013 tarihinde 5167 metrelik zirve tırmanışı gerçekleştiren Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan (TTK) ve aynı zamanda Pusula Doğa ve Su Sporları Kulübü Sporcusu Salih Tokmak, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaşı ziyaret etti.


Tokmak, madenci ve sendikası adına gerçekleştirmiş olduğu zirve tırmanışı için verdikleri destek nedeniyle Alabaş’a teşekkür etti.

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Türkiye’nin en yüksek zirvesi, Ağrı dağı zirvesine yaptığı zorlu tırmanış sonrası madencinin ve onun temsilcisi Sendikasının Flamasını dikmesi nedeniyle, kendisiyle gurur duyduklarını ifade ederek Salih Tokmak ve ekip arkadaşı emekli madenci Ahmet Tevfik Avcı’ya teşekkür etti.

Salih Tokmak ve emekli madenci Ahmet Tevfik Avcı’nın yer aldığı, Kurtuluş Savaşının 30 Ağustos Meydan Muharebesi zaferi yıldönümü etkinlikleri içinde yer alan, Zafer Haftası Uluslararası 14. Ağrı Dağı Tırmanışı, otuzu yabancı toplam 140 dağcı tarafından gerçekleştirilmişti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz