7 Eylül 2013 Cumartesi

HALİL FURAT CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE AÇIKLAMA YAYINLADI

CHP Zonguldak İl başkanı Halil Furat CHP nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yayınladı. Furat’ın açıklaması şu şekilde

  “Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül 1923’te Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından kurulan Atatürkçü,sosyal, demokratik  siyasi görüşünü benimsemiş bir partidir.Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin laik,onurlu çağdaş bir devlet olarak var olması ,güçlenmesi,halkımızın mutluluğu için çalıştı,çalışıyor ve gelecekte de çalışacaktır.Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir.
Çağdaş bir toplum yaratmak amacıyla gericiliğe ve ırkçılığa izin vermeyerek kurucumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten ve onurlu geçmişinden aldığı güç ile Türkiye’yi daha ileri taşımaya her zaman gayret gösterecektir.
Birinci büyük eserin olan Cumhuriyeti savunmak daima Cumhuriyet Halk Partisinin temel görevi olmuştur. Biz Cumhuriyet partililer milletimiz söz konusu olduğunda hiçbir zaman gaflet,dalalet ve ihanet içinde olmadık.Cumhuriyetimizi ve milli birliğimizi hiçbir zaman sahipsiz bırakmadık,bırakmayacağız.
Kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere yol arkadaşlarını, üyelerimiz ve partimize emek veren tüm partililerimizi saygıyla anıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet Halk Partisinin 90.kuruluş yıl dönümünü kutlar,9 Eylül 1923’te yakılan ışıkla 90 yıldır hiç dinmeyen coşku ve kararlılığımızla yolsuzluğun, yoksulluğun son bulması eşitlikçi, özgürlükçü, üreten, paylaşan gelişmiş bir Türkiye için tüm inancımla sevgi ve saygılar sunarım.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz