7 Ekim 2013 Pazartesi

FATİH KOLEJİ, İNGİLİZCE DERSLERİNDE İLGİNÇ BİR UYGULAMA BAŞLATTI

 
Zonguldak Fatih Koleji, İngilizce derslerinde ilginç bir uygulamaya imza attı.
Fatih Koleji’nde öğrenci ile velinin ilgisini İngilizceye çekmek ve velilerin çocuklarının bu dersteki durumlarını görmelerini sağlamak amacıyla English Open Class (Velilere Açık İngilizce Ders) uygulaması gerçekleştiriliyor. Veliler öğrencisinin İngilizce ders saatinde okula gelerek derslere katılabiliyor. Uygulama sayesinde yıllar sonra ders dinlemek amacıyla sıralara oturarak öğrencilik yıllarına dönen veliler, aynı zamanda çocuklarıyla ders görmenin heyecanını yaşıyor.
İngilizce Bölüm Başkanı Abdulaziz İsmailov, “Sıra dışı bir uygulama ile velilerimizin dikkatini İngilizceye çekmek istedik. Velilerin ilgi ve heyecanını görünce ne kadar isabetli bir karar aldığımızı gördük. Velilerimizi katılımlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
               Okul müdürü Mehmet Sarısoy ise şunları söyledi: “İngilizce branşında okul olarak her yıl yeni açılımlar gerçekleştiriyoruz. Anasınıfında devam eden Bilingual(çift dilli eğitim) sistemimiz, 5 ve 6 sınıflarda haftalık 15 saati bulan Yoğunlaştırılmış Dil Eğitim Sistemiyle devam ediyor. Ayrıca öğrencilerimiz her sınıf seviyesinde native speaker öğretmenlerimizle tam bir pratik ortamı yakalıyor Bu uygulamadaki amacımız, velilerimizin çocuklarının sınıf ortamındaki heyecanlarını paylaşmaları ve eğlenceli dil öğrenme ortamlarını bizzat yaşamalarıdır. Veli katılımının her geçen gün artacağını düşünüyorum. Bu uygulamayı başlatmanın sevincini yaşıyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz