11 Ekim 2013 Cuma

LİKYA YOLUNDA BİR ZONGULDAKLI. TODOSK 5. ULUSAL LİKYA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

3–6 Ekim tarihleri arasında Fethiye Hisardan başlayıp, Antalya Hisar Çandır’da biten Likya yolunu TODOSK 5 yıla bölerek yaptığı etkinlik bu yıl sona erdi.
Bu yılkı etkinliğe ikisi yabancı olmak üzere toplam 120 sporcu katıldı. Bu yılki etap kaş-Demre arasında 80 kilometrelik mesafede ve 4 günde kat edildi.
Sporcular günde ortalama 4–5 saat yürüdüler. Yürüyüş tüm sporcuların dostluk ve neşe atmosferi ile hep birlikte finale ulaşarak sonlandırıldı.
Zonguldak’ı ve Madencileri 14. Ağrı 30 Ağustos Zafer tırmanışında olduğu gibi Likya yolu yürüyüşünde de sporcumuz  ‘Pusula Doğa ve Su sporları ‘ üyesi Salih Tomak başarı ile temsil etti.
İlimizi Likya’da temsil eden Salih Tomak yürüyüş ile ilgili şunları söyledi“Geçen yıl ki 4 ncü etap da ‘da Likya yolunda bıraktığı ayak izlerine bu yılda Zonguldak izlerini ekleye, ekleye finale ulaştık
Bu yılki yürüyüşte bırakılan izler sadece yola değil, kalplere de iz bıraktı.
İstanbul’dan katılan Poyraz doğa sporları kulübü sporcuları ile Zonguldak pusula ve Su sporları kulübü sporcuları arasında dostluk ve kardeşlik bağları kuruldu.
Amatör bir ruh ile yapılan tüm organizasyon ve aktiviteler kalplerden kalplere, insandan insana, şehirden şehirlere unutulmaz bağlar kurulmasında her zaman olumlu katkılar sağlamaktadır.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz