29 Ekim 2013 Salı

ZONGULDAK CUMHURİYETİNE SAHİP ÇIKTI


 VALİ KABAN “ GELECEĞE GÜVENLE BAKABİLMEK ANCAK CUMHURİYETİ YAŞATMAKLA MÜMKÜN OLABİLİR”

*- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Zonguldak’ta coşku içinde kutlandı. Sabahın erken saatlerinde bayrağını kapan tören alanına geldi.
Havanın da güzel olması ile birlikte geçtiğimiz yıllara oranla katılım bir hayli yüksekti.
*- Atatürkçü Düşünce Derneği tören yürüyüşünce ANDIMIZ’ okuması bayrama katılanlar tarafından alkış aldı.
*- Vali Kaban törende yaptığı konuşmasında “ Geleceğe güvenle bakabilmek ve yarınlara güçlü bir şekilde ulaşabilmek, ancak cumhuriyeti birlik ve beraberlik ruhu içinde korumak ve yaşatmakla mümkün olabilir” dedi.


ZONGULDAK: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Zonguldak’ta coşku ile kutlandı. Sabahın erken saatlerinde bayrağını alan tören alanına geldi.
Tören Vali Ali Kaban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in halkın bayramını kutlaması ile başladı.
Daha sonra törende konuşma yapan Vali Ali Kaban özetle şunları söyledi “ Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkışı ile başlayan Bağımsızlık savaşı tüm imkânsızlıklara karşın eşine az rastlanabilir bir zaferle sonuçlandırılmış.
Geleceğe Güvenle Bakabilmek ve yarınlara güçlü bir şekilde ulaşabilmek ancak cumhuriyeti birlik ve beraberlik ruhu içinde korumak ve yaşatmakla mümkün olabilir.
Cumhuriyet çalışmak, ilerlemek, yükselmek, Milli birlik ve beraberlik demektir. Cumhuriyet ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşıma azmi inancı ve karırlığı demektir” dedi.
Daha sonra Askeri bando eşliğinde askeri birlik, okullar ve Meslek örgütlerinin geçit resmi ile tören sona erdi.
Meslek örgütleri arasında yer alan Atatürkçü Düşünce Derneği “ Andımızı okuyarak geçit törenine katılması vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz