24 Haziran 2013 Pazartesi

‘AİLE İŞLETMELERİNDE KURUMSALLAŞMA’ ANLATILACAK

 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Karadeniz İşbirliği Platformu’nun, “Aile işletmelerinde Kurumsallaşma” semineri düzenlediğini belirterek üyelerini seminere davet etti.
            Batı Karadeniz İşbirliği Platformu Üyeleri, yaptığı açıklamada 26 Haziran günü yapılacak seminerin tüm işletmelere açık olduğu belirtildi.
             Seminerin 26 Haziran 2013 tarihinde 09.30 ve 14.30 saatleri arasında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı yeni hizmet binası konferans salonunda yapılacağı belirtilirken şu bilgilere yer verildi:
            “Batı Karadeniz İşbirliği Platformu (BKİP) üyeleri olarak bölgemizde aile işletmelerinde profesyonel yönetimi teşvik etmek amacıyla bir seminer düzenlemekteyiz. BKİP; Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde bölgenin ekonomi temsilcilerini bir araya getirmek, bölgesel işbirliği ağını ve ortak hareket etme kültürünü geliştirmek hedefleriyle Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) önderliğinde kurulmuş bir platformdur. Platformda BAKKA’nın yanı sıra 3 ilde faaliyette bulunan tüm Ticaret ve Sanayi Odaları, KOSGEB temsilcilikleri, İş Adamı Dernekleri, KGF Temsilcilikleri ve OSB Müdürlükleri yer almaktadır. Seminerimiz 26 Haziran 2013 tarihinde 09.30 ve 14.30 saatleri arasında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı yeni hizmet binası konferans salonunda, Zonguldak’ta gerçekleşecektir. Seminere katılım ücretsiz ve tüm işletmelerimize açıktır.” 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz