4 Haziran 2013 Salı

ZONGULDAK KESK ŞUBELER PALTOFRMUNDAN TAKSİM MİTİNGİNE DESTEK

YILDIZ”  HUKUK DIŞI OPERASYONLAR ÜLKEYİ GAZ BOMBALARINA BAĞDU”



KESK Şubeler platformunun 5 Haziran ( bugün) İş güvencesi talebiyle uyarı grevi yapacaktı. Ancak Gezi parkı eylemleri nedeniyle grevi erkene alarak dün öğleden sonra grevi başlattılar.
Platform üyeleri madenci önünde toplanarak, buradan İsmet İnönü parkına kadar “  Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek, AKP den hesabı emekçiler soracak, AKP defol bu memleket bizim, Tayip nerede Çapulcular burada, Her yer taksim her yer direniş, Hükümet istifa “ sloganlar atarak yürüdüler.
İsmet İnönü parkında KESK Dönem Sözcüsü ve Haber Sen İl temsilcisi İsmail yıldız basın açıklaması yaptı. Yıldız açıklamasında “ Ülkenin tamamına yayılan demokrasi talepli kitlesel gösterilere karşı uygulanan devlet terörü AKP iktidarının Demokrasi düşmanlığını tüm dünyaya göstermiştir. Hedef göstererek yapılan Polis saldırılarında önemli bir kısmı ağır olmak üzere yüzlerce yurttaş yaralanmış, binlerce insan gözaltına alınmıştır. Kendin tüm alanları ablukaya alınmış, gece boyunca süren baskınlarda muhaliflere hedef alan bir sürek avı başlatılmıştır.
Hukuk tanımaz biçimde adeta intikama dönüşen operasyonlar tüm ülkeyi gaz bombalarına boğmuş, başbakan demokratik haklarını kullanarak eylemlere katılan milyonları “ Marjinal, bir avuç çapulcu olarak niteleyecek kadar pervazlaşmıştır.” Dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz