25 Haziran 2013 Salı

Zaman Temsilcisi Anursal, gazetecilere veda etti

 İstanbul’a tayini çıkan Zaman Gazetesi Zonguldak Temsilcisi Mehmet Anursal, kentte görev yapan gazetecilerle vedalaştı.
 Zonguldaklı gazeteciler, kentte 4 yıldır görev yapan Mehmet Anursal için Zaman bürosunda düzenlenen veda programında bir araya geldi. Meslektaşlardan ve görev yaptığı Zonguldak halkında ayrılmanın hüznü içerisinde olduğunu belirten Anursal, “Burası ikinci memleketim oldu. Görev icabı İstanbul’a taşınsam da yine de buradaki dostlarımızla irtibatımız devam edecek. Sizin gibi değerli insanlardan ayrılmak zor olacak. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum” dedi.
 Anursal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Burada çok sayıda basın kuruluşu var. Kent için önem arz eden konularda ortak paydada buluşulsa birçok konunun üstesinden gelinebilir. Dolayısıyla gazeteciler kendi arasında birlik ve beraberliği sağlayabilirse hem sorunların çözümü hem de mesleğin saygınlığı konusunda önemli mesafeler kat edilebilir diye düşünüyorum. İnşallah zor şartlarda görev yapan sizler hep güzel haberlerde buluşursunuz”
 İstanbul Beşiktaş Temsilciliği’ne getirilen Anursal, kendisinin yerine gelen yeni temsilci Lütfi Özkan’ı da basın mensuplarıyla tanıştırdı. Zonguldak’a gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Özkan da gazetecilik çıtasının yüksek olduğu kentte görev yapacak olmanın heyecanı içerisinde olduğunu kaydetti. 
 Gazeteciler ise kurduğu güzel diyaloglarla nedeniyle Anursal’a teşekkür eden gazeteciler, yeni temsilci Özkan’a da hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, “Zaman Temsilcisi Mehmet Anursal ile mesleğe dair önemli etkinliklere imza attık. Kucaklayıcı, hoşgörülü tavır ve güzel diyalogları nedeniyle hepimizin sevgisini kazanan Anursal’ın gidişi nedeniyle üzüntülüyüz. Oradaki görevinde başarılar diliyoruz. Yeni gelen temsilci Lütfi beye de yeni görevinde başarı diliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz