18 Haziran 2013 Salı

BKM ÇOCUK GRUBUNDAN TİYATRO GÜNLERİ

 Belediye Kültür Merkezi 08-12 yaş Tiyatro topluluğu 3 gün art arda savaşın acımasızlığını anlatan “Sesimi Duyan Var mı? -  Düşüncelerime Dokunma” adlı oyunlarını sahnelediler. Büyük oyunculara biz de geliyoruz mesajı veren BKM Çocuk grubu, oyunu seyreden ailelerden ve diğer seyircilerden büyük alkış aldı.
Yönetmenliklerini Fedai MADAN ve Engin ÇÖL’ün yaptığı oyunların genel sanat yönetmenliğini Abdullah BAKIR yaptı.
Oyun sonu çok heyecanlı ve başarılı bir oyun sahnelemenin heyecanı ile genel sanat yönetmeni Abdullah BAKIR’ı sahneye davet eden gençler,“genel sanat müdürümüz Abdullah BAKIR’ı sahneye davet ediyoruz” demeleri gülüşlere yol açarken halktan büyük alkış aldı.
BKM Müdürü Abdullah BAKIR yaptığı konuşmada; yıllar önce 3-5 kişiyle başladığımız işin meyvelerini alıyoruz, çocuklar bizim her şeyimiz, geleceğimiz, onları her yönden ayağı yere basan bireyler olarak yetiştirmek için elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz. Çocuklarımıza, ailelere, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Konuşmasının ardından Abdullah BAKIR, Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’i sahneye davet etti. Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR; çocukların başarılı oyunları karşısında hayretlerini gizleyemediğini, çok başarılı olduğunu söylerken, BKM Müdürü Abdullah BAKIR, Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’den salonun eksiklerinin tamamlanması hususunda destek sözü alması seyirci tarafından coşkulu bir alkış aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz