17 Haziran 2013 Pazartesi

Kent Konseyinden Kozlu Belediye Başkanına Raylı Sistem için ziyaret

 Geçtiğimiz hafta Kent konseyi tarafından başlatılan Kozlu-Zonguldak arası Raylı sistem istiyoruz kampanyasında Zonguldak Belediye Başkanından sonra Kozlu Belediye Başkanıda ziyaret edilerek beklentiler paylaşıldı.

           Kentin yaşam kalitesini geliştirmek için
           Şehrin imajına olumlu katkı sağlamak  için
           Trafik sıkışıklığı olmayan , ulaşım düzenli ve daha güvenilir emniyetli bir kent için
           Daha hızlı ve düzenli toplu taşıma için
           Trafik  sıkışıklığını azaltmaya katkı sağlamak için
           Otopark ihtiyacını azaltmak için
           Karayolu altyapısının rahatlatmak için
           Kentin tarihinde , belleğinde önemli yeri olan trenler ile Kent halkını tekrar buluşturmak için

Raylı sistemin hayata geçirilmesinin önemine değinilerek Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaştan projeye destek vermesi talep edildi.

Zonguldak Belediye Başkanı sayın Muharrem Akdemirin ardından Sayın Ali Bektaş da projeye olumlu yaklaşarak kendilerinin arzusunun da aynı yönde olduğunu belirtti.

Kent konseyi başkanımız Yesari SEZGİN ziyaret sonrası Kozlu Belediye başkanının yaklaşımından duyduğu memnuniyeti belirterek;

Zonguldak Belediye Başkanı sayın Muharrem Akdemirin ardından Sayın Ali BEKTAŞ’ın da Projeye bakışı bizleri memnun etti. Kendisi de bu konuya önem verdiğini ve çalışmaları olduğunu bu çalışmaları da önümüzdeki günlerde bizlerle paylaşacağını belirtti.

Kozlu Zonguldak arasında raylı sistem ulaşımının kentimize kazandıracakları için  birlikte ortak akılla hareket edilmesi ve projenin hayata geçirilmesine önem veriyoruz. Her iki Belediye Başkanımızın da yaklaşımları bizleri umutlandırdı. Herkesin katkısı önemli Kent konseyi olarak projenin hayata geçebilmesi için girişimlerimiz devam edecek herkesin de desteğini bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz