18 Kasım 2013 Pazartesi

ALPEREN OCAKLARINDAN TEPKİ “ ŞEHİTLERİMİZE YAPTIĞINIZ İHANETİN HESABINI VERECEKSİNİZ”

Başbakan Erdoğan ile Barzani ile  Diyarbakır da bulaşmasına Alperen ocakları Zonguldak il Başkanı murat karadeniz’den tepki geldi.
Murat karadeniz’in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde “Her zaman olduğu gibi İslami söylemlerle,Hz Ömerin adaletini kokuşmuş ve köhneleşmiş siyasetlerine propaganda malzemesi yapan iktidar partisi akp,Fitneyi tatlı sözlerle süsleyip bezeyip Milletin önüne koydu.. Hiçbir zaman bu Memlekette olmayan etnik kimlik ayrımcılığını sanki varmışcasına Millete yutturmaya kalkışanlar şunu bilsinler ki. Bizim Kürt kardeşlerimizle asla ve kat’a hiçbir problemimiz olamaz. Bu Milletin,Şehit analarının,terör eylemlerinde kolunu bacağını aklını kaybetmiş gazilerin,yetim kalan evlatların sorunu bebek katilleri apo ve onun itleri iledir.. Bebek katilleri ile kim kucaklaşıyorsa bu Millet adına söz söylemeye hakları yoktur..
Büyük Türk Milleti tarihine hiçbir zaman  böyle kara bir leke sürülmemiştir.. Hiçbir zaman hainler baş tacı edilmemiş,kundaktaki bebeğin bile canına kıyanlar Şehitlerimizin kanlarıyla suladığı topraklarda böyle bir itibar görmemiştir.. Akp iktidarı ve onu seyreyleyen sadece şişirme sözlerle  yetinen,birbirlerine hakaret ederek muhalefet ettiklerini sanan mhp ve chp bu kara lekeye ortak olmuşlardır. Bu kalleşliği kim alkışlıyorsa ve sessiz kalıyorsa en az onlarda bu kalleşliği yapanlar kadar kalleştir..
Dün Diyarbakır da olanları anlatmayı midem kaldırmıyor,gördüğümüz rezillikleri başbakanın konuşmalarını ifade etmeye dilim varmıyor. Bebek katili apo ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanın resimlerinin aynı posterde sergilenmesini yüzde ellilik güruh nasıl hazmediyor çok merak ediyorum.. Başbakanın boynunda sözde kürdistan paçavrası taşıması,bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve onun silahlı kuvvetlerine küstahça saldıran baldırı çıplak aşiret reisini zafer kazanmakla övdüğü sözleri hangi vatandaş,hangi Müslüman bunu hazmetti çok merak ediyorum.. Başbakan bir hiç uğruna binlerce insan öldü diyor. Şehitlerimizin boşuna Şehit olduğun ima ediyor bir bakıma. Aylardır Şehit haberi almıyoruz insanlar ölmüyor diye övünen ahmaklar;Çanakkale de de sulh yapsaydık barış imzalasaydık işgalci kuvvetleri ile sömürge olarak devam ederdik hayatımıza. Boşuna 250.000 Şehit vermezdik.. Böyle bir saçmalık olabilirmi. Bu Vatan için canını vermiş Şehitlerimizi bari rahat bırakın..
Milletimiz balık hafızalı olduğu için hatırlatmakta yarar görüyorum. Başbakanın zafer kazandı dediği ve yere göğe sığdıramadığı Barzani köpeği yıllardır Amerikanın desteği ile kuzey Irakta Türkmen kardeşlerimize kan kusturmaktadır. Irak Türkmen Cephesi Başkanlarını ve yöneticilerini sindirmek adına sistematik bir şekilde suikast düzenlemekte ve onları katl etmektedir.. 2004 yılında Bağdat Büyük elçiliğimizi korumaya giden 5 özel harekatçı polisimiz Barzani köpeğinin kontrolünde ki Musulda pusuya düşürülerek şehit edilmiştir.. Halen daha faal olan pkk kamplarına Barzani haini destek vermektedir..  Böyle bir haini alıp koluna takmak hangi devlet adamlığına ,hangi Müslümanlığa yakışır.. Suriye de Mısır da ölen Müslüman kardeşlerimizin canı can da Barzaninin öldürdüğü Türkmen kardeşlerimizin canı patlıcan mı?  O insanlar Türkiye yi ağabeyleri gibi,Ana Vatanları gibi görüyorlar bizim başbakanımız onları öldüren katillerle kol kola..
Şehitlerimizin vermiş olduğu şerefli mücadeleyi yok sayan,Allahın Adını,Dinini kullanarak Ülkemizi bölecek olan tertibi millete yutturmaya çalışanları şahsım ve teşkilatım adına nefretle kinle kınıyorum.. Bu gün değilse bir gün bu Millete yaptığınız tertibin ve Şehitlerimize yaptığınız ihanetin hesabını vereceksiniz..”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz