8 Kasım 2013 Cuma

CHP İL BAŞKANI FURAT ATA’NIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 75 nci yıl dönümü snedeniyle CHP Zonguldak il başkanı Halil Furat Mesaj yayınladı


Furat’ın mesajı şu şekilde “Büyük önder,fikir , ideal ve eserleriyle bağımsızlığından tarihimize,dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duyguların içinde, aramızda yaşayan bir öndedir.

Ulu Önder Atatürk,milli mücadele sonrası sağlanan başarının asla yeterli olmadığını düşünerek bir benzerinin dahi yapılması çok güç hatta imkansız olan bir çok devrimler gerçekleştirmiştir.Türkiye Cumhuriyetini kurmak olmuştur. Tanzim ederek hayata geçirdiği devrimler ile Türk ulusuna çağ atlatmış,Türkiye Cumhuriyetinin dünya devletleri arasında saygın konuma yükselmesine vesile olmuştur. İçine bir çok şeyi sığdırdığı kısa yaşamının en son anına kadar memleketine hizmet vermiş olan büyük lider “Benden sonra beni benimsemek isteyenler bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevi mirasçılarım olurlar”diyerek kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmasını ve bunun için çok çalışarak bilimde ileri bir seviyeye çıkılması suretiyle gerçekleşeceğini ifade etmiştir.

Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı 75.yıldönümünde herkese düşen en büyük görev “Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak ,Cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak Atatürkçü düşünceyi benimsemek,Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle Büyük kurtarıcımız ve liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygı ve rahmetle anıyor,Cumhuriyeti’ne her zaman sahip çıkacak ve sana layık bir ulus olmaya devam edeceğiz….”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz