15 Kasım 2013 Cuma

NİHAT KAYABALI'NIN ADAYLIK BAŞVURUSU MUHTEŞEM OLDU



TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü İşletme Müdürü Maden Yüksek Mühendisi Nihat Kayabalı Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)  Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığını  bugün saat 16.00’da CHP yeni İlçe Teşkilat Binasında açıkladı.
Aday Adaylığı başvuru dosyasını CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral’a teslim eden Kayabalı, kendisini desteklemeye gelen yaklaşık 1200 kişilik kalabalığa, yeni ilçe binasının balkonundan bir konuşma yaptı. Kayabalı konuşmasında, ‘ Sevgili Kozlu’lular, Allah nasip ederde göreve gelirsek herkesi kucaklayan bir yönetim tarzı sergileyeceğiz. Bizim yöneticiliğimiz asla şaibe ile anılmayacak, bu bağlamda sorgulanmayacak bir yönetim olacak, biz yaptığımız işlerde vatandaşın fikrini soracağız. Kozluluların tasvip etmediği hiçbir iş bizim yönetimimizde yer almayacak.’dedi.
Kayabalı’nın Aday Adaylığı açıklamasına şimdiye kadar Kozlu’da diğer partilerin ve CHP’nin diğer Aday Adayı Hakkı Yayaların Aday Adaylığı açıklamalarındaki kalabalığa oranla çok daha büyük bir vatandaş ve partili topluluğu katıldı. 
Kayabalı’nın Aday Adaylığı açıklamasına destek vermek için Kozlu’ya gelenler arasında CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç ve eşi, CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Topaloğlu, CHP eski İl Başkanı Tümer Peker ve çok sayıda CHP’li siyasetçi ve vatandaşlar  katıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz