17 Kasım 2013 Pazar

YAMAN AYÖZGER” ZONGULDAK LİMANININ İŞLETMESİNE TALİBİZ”

CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Yaman Ayözger  Pazar günü( bugün)  Maden mühendisleri Odasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Ayözger çeşitli konulara ilişkin projelerini açıklarken kendisi için önemli gördüğü projelerden birisinin Zonguldak Limanının işletmesinin seçildiği takdirde talip olduğunu söyledi.
Yaman Ayözger şunları söyledi “ Halkımızın vereceği kararlar bize yön verecektir. Belediye meclisi, Muhtarlar karar almamızda önemli rol olacaktır. Ancak halkın kararları bizim için önemli olacaktır.
Belediyecilikte şeffaf olacağız. Belediyenin gelir ve giderlerini halkımızdan saklamayacağız. Gelir ve giderlerimizi Belediyenin kapısına asacağız. Halkımız verdiği vergilerin nereye harcandığını görecek ve bilecektir.” dedi

LİMANİN İŞLETMECİLİĞİNİ TALİBİM

Yaman Ayözger Kendisi için çok nemli projelerden birisinin de Zonguldak limanı olduğunu ifade ederek limanın işletmeciliğine talip olduklarını söylerdi
“ Benim için önemli olan projelerden birisi Zonguldak Liman işletmeciliğidir. Eğer seçilir ve aday gösterilirsem Zonguldak limanın işletmeciliğine talibim. Bizim için önemli sorunlardan birisi de işsizliktir. Bunun için işsizlik sorununu çözeceğiz. Belediyeye işçi alacağız demiyorum. Zonguldak’ın önünü açmak istiyorum. Zonguldak’a yatırımcının gelmesini sağlayacağım. Atıl durumdaki sahaları sanayicilere,  büyük ve küçük ölçekli işletmecilere tahsis etmek istiyoruz. Bunun için Zonguldak’a önder ve lider bir belediye başkanı olacağım.Zonguldak’ı Avrupa şehri yapacağım” diyen Yaman Ayözger vatandaşların mutlaka sandık başına giderek oylarını kullanmalarını istedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz