21 Kasım 2013 Perşembe

Zonguldaklı işadamları dershane konusunda milletvekillerinden destek istedi


Zonguldak İş adamları Derneği(ZONİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak milletvekillerini Ankara'da ziyaret ederek, dershane konusunda destek istedi.
ZONİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Demir, Yakup Sağar ve Hamza Aydın’dan oluşan heyet, ilk olarak CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı Başkent Üniversitesi’ndeki makamında ziyaret etti. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halit Demir, dershane konusunda milletin büyük kısmının görüşünün dikkate alınması doğrultusunda destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li milletvekili Haberal ise bu işin takipçisi olacaklarını belirtti.
Heyet daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne(TBMM) giderek AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile dershane konusunu görüştü.
Görüşmelerde Zonguldak’ta 10 bin öğrenci ile 600 personeli birinci derece ilgilendiren dershane sektörünün kapatılması halinde, bunun halk tabanında sosyolojik ve ekonomik bir travma oluşturacağı konusu ele alındı. 
Konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı’na konuşan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halit Demir, “Ülkemizde aileleri ilgilendiren bir konuda Sayın Milletvekillerimizi ziyaret ederek kendilerinden destek istedik. Sayın Haberal bizi sıcak karşıladı. Kendileri bu işe sahip çıkacaklarını söyledi. Sayın Ali İhsan Köktürk de aynı görüşü paylaştı. Daha sonra Ak Parti milletvekillerini ziyaret ettik. Onlar da bu konuda yeterince bilgiye sahip olmadıklarını, konunun Meclis’e henüz gelmediğini ifade ettiler. Biz şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren bir konuda sorumlu iş adamları olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdiğimize inanıyoruz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz